Следвайте Гласове в ТелеграмНедоволни кръгове в Украйна може да се опитат

...
Следвайте Гласове в ТелеграмНедоволни кръгове в Украйна може да се опитат
Коментари Харесай

Медведев: Може да опитат да убият злия кокаинов клоун Зеленски по сценария на покушението срещу Хитлер през 1944 г.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Недоволни кръгове в Украйна може да се опитат да убият Володимир Зеленски по сюжета на покушението против Адолф Хитлер, осъществено от част от немското висше управление през 1944 година При подобен сюжети той ще бъде сменен от " оперетна фигура ", съобщи заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев.

Той позволява, че в Украйна след приключването на президентския мандат на Зеленски на 21 май, ще има " безредици в част от пластовете на обществото, които ще бъдат брутално потушени ". " Или пък нападение против злобен кокаинов смешник, което може да следва сюжета на покушението против Хитлер, осъществено от граф декор Щауфенберг през юли 1944 година Особено в случай че част от недоволната украинска олигархия реши да в профил лудия артист, заменяйки го с по-лоялна фигура ", сподели Медведев в отговор на въпроси на ТАСС.

" Това обаче няма да промени нищо нито за украинците, нито за нас ", заключи заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност. - " Освен в случай че не се появи нова оперетна фигура, която не е лимитирана от личната си възбрана за договаряния с Русия.

Правомощията на настоящия украински президент според конституцията изтичат в нощта на 21 май. Изборите в страната трябваше да се проведат още през март, само че не бяха извършени под претекст на настоящото военно състояние.

През октомври 2022 година Зеленски подписа декрет, с който забрани всевъзможни договаряния с Русия по време на президентството на Владимир Путин. Москва обаче акцентира, че в никакъв случай не е отказвала да договаря с Киев и поддържа предложенията за градивен разговор.

Организирано през 1944 година от група висши офицери от Вермахта под управлението на полковник Клаус декор Щауфенберг, покушението против Хитлер влиза в историята като " заговора от 20 юли ". Планът на дейци от немската опозиция се проваля, тъй като срещата за залагането е преместена отвън бункера и това омекотява взривната вълна от единствено една от двете избухнали бомби. Хитлер бил сътресен и получил няколко изгаряния. Резултатът е чистка в немската войска, вследствие на която са екзекутирани или умъртвени при задържане към 200 души.

Инфо: ТАСС

 

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР